Onze hondenrassen zijn ooit gefokt voor specifieke taken, jagen, speuren, veedrijven, bewaken, noem maar op. Tegenwoordig zijn honden meer onze huisgenoten en is het werken voor veel van hen niet meer nodig. Maar de rassen hebben nog wel de aanleg voor datgene waar ze ooit voor gefokt zijn. Dat is belangrijk om in het achterhoofd te houden wanneer u een keuze gaat maken voor een hond.

Er zijn zoveel hondenrassen, maar welke kies je nu…..? En past dat ras wel bij uw levensstijl? Heeft u goed voor ogen wat het ras van u als baas vraagt?

Misschien twijfelt u tussen een paar rassen of verschilt de voorkeur binnen het gezin.

Wellicht weet u al welk ras bij u past maar wilt u graag weten welke pup de perfecte huisgenoot voor u kan worden.

In zulke gevallen is het fijn wanneer er iemand met u meekijkt, u adviseert en misschien zelfs samen met u de keuze maakt. Daar helpen wij u graag bij.

  • We kijken naar uw wensen als het gaat om de hond
  • De verwachtingen die u heeft van de hond
  • Welk ras past bij uw levensstijl
  • Welke pup binnen het nest het beste past bij u

Wanneer u goed overwogen kiest voor een bepaald ras of een bepaalde pup, kiest u voor een hond die goed bij u en uw levensstijl past. Zo kunt u de komende jaren lekker samen genieten en een sterk team worden.

Kunnen wij u hierbij helpen? Neem contact met ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Schermafdruk 2017-04-14 12.18.34.jpg