Na de puppylessen en de basistraining, maar vooral na heel veel oefenen gaat het heel erg goed. Maar dan……dan komt uw hond in de leeftijd van de puberteit en lijkt uw hond alles waar u samen zo hard aan hebt gewerkt ineens vergeten! Wat nu??

Net zoals mensen in de puberteit komen, hebben ook honden een puberteit. Deze begint als uw hond zo’n 5-6 maanden oud is. De duur van de puberteit hangt af van het ras en de grote van uw hond. Net zoals bij mensen is ook bij honden de puberteit het moment waarop de grenzen getest gaan worden.

Wanneer uw hond in de puberteit komt is het belangrijk dat u blijft samenwerken met uw hond. De cursus Puberhond helpt u daarbij. In deze cursus leert u omgaan met het nieuwe gedrag van uw hond en besteden we veel aandacht aan rust en respect, maar zeker ook zelfbeheersing. Daarnaast helpt het u samen te ontdekken wat voor leuks er te doen en te beleven is.

De lessen hebben een meer speels karakter om te zorgen dat er uitdaging voor uw hond is. Daarnaast zijn de lessen zo opgebouwd dat u samen lekker bezig bent. 

We gaan tijdens de lessen verschillende omgevingen opzoeken, het bos/park en het winkelgebied. We gaan uw hond leren afleiding te negeren en de aandacht bij u te houden. Apporteren, hindernissen en speuren zijn ook onderdeel van de cursus.

Ook tijdens de cursus Puberhond maken we gebruik van de clicker.

De lessen zijn bij u thuis of in uw omgeving. Uiteraard zullen we voor
boslessen of lessen in winkelgebied afspreken op andere locaties

dog-633562_640.jpg

Voor wie?

Honden vanaf ±5 maanden tot 1 jaar.

De les?

De puberhond cursus duurt 6 weken en een les is 50 minuten.
U en uw hond hebben 1x per week les.

Kosten?

6 lessen, inclusief theorie €140,-
Prijs is inclusief eerste 25 km reiskosten gratis

I.V.M. DE HUIDIGE CORONA MAATREGELEN WORDEN ER TOT
MEI 2021 MINDER LESSEN GEGEVEN OF OPGESTART.