Wist u dat uw pup vanaf 8 weken al heel snel leert? In de eerste weken dat de pup bij u in huis is leert uw pup in een razend tempo. Zo leert uw pup wat mag en wat niet mag, maar ook tijdens de puppylessen leert uw pup snel.

Puppy’s hebben het nodig gesocialiseerd te worden. Wat betekent dat nu? Socialisatie is het leren kennen van verschillende mensen, omgevingen, materialen en oefeningen. 

puppy-2807713_640.jpg

Maar een pup moet ook nog leren hoe te spelen, hoe coördinatie werkt, noem maar op.
Naast het praktijkgedeelte waarin alle facetten van de socialisatie aan bod komen,
krijgt u ook theorie waarin we u uitleg geven over hoe uw pup zich gaat ontwikkelen. Uitleg over zindelijkheid, slapen in een bench, voeding, spelen en uitlaten.
U kunt ook al uw vragen stellen tijdens deze theorieles. .

Tijdens de puppylessen gaan we ervoor zorgen dat uw pup een basis heeft om verder te gaan en zich kan gaan ontwikkelen tot een hond met zelfvertrouwen.

De eerste les is een theorieles waarin u uitleg krijgt over hoe uw pup leert en groeit, ook krijgt u een aantal oefeningen waarmee u aan de slag kunt. Les 2 t/m 4 gaan we samen aan de slag met oefeningen die gericht zijn op de ontwikkeling van uw pup, deze oefeningen zijn zowel in huis als buiten. 

De lessen zijn bij u aan huis. De datum en tijd van de lessen plannen we in overleg met u!

Voor wie?

Puppy’s vanaf 8 weken

De les?

Puppycursus bestaat uit 4  lessen en een pup-les duurt een uur. U en uw pup hebben 1x per week les.

Kosten?

 4 praktijklessen €105,-

 

I.V.M. DE HUIDIGE CORONA MAATREGELEN WORDEN ER TOT MEI 2021 MEI GEEN PUPPY LESSEN GEGEVEN.